Mekanex on agentuuriliike, jonka liikevaihto on yli 5 miljoonaa euroa ja joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Yritys on Pohjoismaiden johtavia teollisuuden mekaanisten ja sähkömekaanisten komponenttien toimittajia. Asiakkaina ovat yritykset, jotka kehittävät ja valmistavat teollisuusautomaatiojärjestelmiä. Konsernissa työskentelee yhteensä 20 työntekijää.

 

 

Suomen yksikkömme pitkäaikaisen työntekijän lähtiessä uusiin haasteisiin haemme

 

myynti-insinööriä toimipisteeseemme Lohjalle

Olet asiantuntija-organisaatiomme tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti. Autat asiakkaidemme suunnittelijoita heidän teknisten ongelmiensa ratkaisemisessa ja tarjoat heille soveltuvia tuotteita laajasta valikoimastamme. Koulutuksen tai työkokemuksen pohjalta hallitset tekniset mitoitus- ja elinikälaskelmat.. Sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta ja kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita. Osaat hahmottaa olennaisen ja olet tehokas. Persoonana olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut.

 

Tarjoamme itsenäisen työn sosiaalisessa ja tiiviissä työyhteisössä. Mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistaan konetekniikasta ja asiakkaan ongelmien ratkaisusta.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa insinöörin tai koneteknikon koulutusta ja työkokemusta myynnistä, teollisuustekniikasta, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsi katsotaan eduksi.

 

Hae tehtävää 20.3.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Igoni numerossa

0401662409 tai sähköpostitse osoitteessa pia.igoni@fi.experis.com.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si sivustollamme.