GDPR 2018-05-31T10:05:08+00:00

Tietoa salassapidosta

OY Mekanex AB:n mielestä henkilötietojasi koskeva turvallisuus tämän verkkosivuston käytössä on tärkeää, ja suhtaudumme vakavasti henkilötietojesi suojaamiseen. Kuvaamme tässä tiedotteessa sen tavan, jolla niitä käsitellään ja mitä tietoja tallennamme sekä mitkä poistamme.

 

Tietojen kerääminen

Voit käyttää verkkosivustoamme antamatta mitään henkilötietoja sillä edellytyksellä, ettet ota meihin yhteyttä kyselylomakkeen avulla. Verkkosivustoamme käyttäessäsi tallennamme eri turvallisuussyistä tietoja palvelimiimme. Nämä tiedot voivat sisältää Internet-operaattorisi nimen, sen verkkosivuston nimen, jota käytit linkkinä meidän verkkosivustollemme, niiden verkkosivustojen nimet, joilla käyt meidän verkkosivustoltamme sekä IP-osoitteesi. Näitä tietoja voitaisiin mahdollisesti käyttää sinun tunnistamiseksesi, mutta meillä ei ole mitään mahdollisuuksia käyttää niitä sillä tavoin. Käytämme joskus tietojasi tilastotarkoituksiin, mutta yksittäiset käyttäjät pysyvät tällöin nimettöminä, eikä heitä voi tunnistaa.

 

Muihin verkkosivustoihin upotettu sisältö

Tietyt tämän verkkosivuston sivut saattavat sisältää upotettua sisältöä, esim. videoleikkeitä, kuvia, cad-tiedostoja yms. Upotettu sisältö käyttäytyy aivan samalla tavalla kuin jos kävijä olisi käynyt toisella verkkosivustolla. Nämä verkkosivustot saattavat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa lisää jäljitysmateriaalia kolmannelta osapuolelta ja valvoa, miten käytät upotettuja sisältöjä, mukaan lukien tämän sisällön käytön jäljitys, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut sisään sivulle.

 

Henkilötietojesi kerääminen ja muokkaus

Verkkosivuston avulla kerättyjen henkilötietojen henkilötietovastaava on OY Mekanex AB, y-tunnus 0603381-5, Asemanrinne 9, 08500 Lohja, +358-19-32831. Noudatamme Suomen henkilötietolain (523 / 1999 26–28 §:t) määräyksiä ja muita sovellettavia säännöstöjä henkilötietojen käsittelyssä ja muokkauksessa. Keräämme ainoastaan meille rekisteröinnin, lomakkeen täyttämisen tai sähköpostin lähettämisen, tuotteiden tilaamisen ja tilattua tuotetta koskevien kyselyiden tai vastaavien toimien yhteydessä itse antamasi henkilötiedot. Henkilötiedot kerätään ja niitä käsitellään tarkoituksena suorittaa pyytämäsi tai lain vaatima toimenpide.

 

Purkamisoikeus ym.

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen tulevaisuudessa tai vaatia käsittelemiemme henkilötietojen korjaamista. Lähetä tällöin sähköpostiviesti OY Mekanex AB:lle seuraavassa kappaleessa olevien yhteystietojen mukaisesti. Sinulla on myös oikeus saada maksutta kerran kalenterivuoden aikana tietoja meidän käsittelemistämme henkilötiedoistasi ja siitä, mistä nämä tiedot on saatu, käsittelyn tarkoituksesta sekä siitä, mille vastaanottajille tai vastaanottajatyypeille tietoja luovutetaan.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on ongelmia, kysyttävää tai ehdotuksia, ota yhteys meihin seuraavassa osoitteessa:

 

OY Mekanex AB:n henkilötietoasiamies (Data Protection Officer):

OY Mekanex AB
Henkilötietoasiamies Juha Louhi
Asemanrinne 9
08500 Lohja
Puhelin: +358-19-32831
Sähköposti: juha.louhi@mekanex.fi

 

Internetin koko ajan jatkuva kehitys saattaa vaatia näiden ehtojen muuttamista. Säilytämme itsellämme oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia näihin ehtoihin.