Mekanex on aloittanut yhteistyön KMS Stossdämpfer GmbH:n kanssa ja nyt meillä on valikoimassamme heidän valmistamansa hydrauliset iskunvaimentimet. KMS aloitti toimintansa vuonna 1973 Saksassa ja on perheyritys toisessa polvessa. KMS valmistaa neljää erityyppistä ja kokoista iskunvaimenninta. Mikäli on tarvetta erikoismalliin, pystyvät he myös suunnittelemaan ja valmistamaan sellaisen. Tulemme varastoimaan suosituimmat mallit varmistaaksemme nopeat toimitukset asiakkaillemme.

 

Tulemme varastoimaan suosituimmat mallit varmistaaksemme nopeat toimitukset asiakkaillemme:

  • SES – Iskunvaimennin määritellyille voimille
  • STD – Säädettävät iskunvaimentimet
  • SDN – Turvallisuus iskunvaimennin
  • HBV – Nopeutta säätävä iskunvaimennin
Industristötdämpare
Yhteys lisätietoja varten

 

SES – Iskunvaimennin määritellyille voimille

SES – iskunvaimennin on suunniteltu tietylle energian vaimennusalueelle. Valikoima on laaja, jotta löytyisi juuri oikeanlainen iskunvaimennin kaikkiin sovelluksiin. Näitä käytetään pääasiassa sovelluksiin, joissa tiedetään etukäteen paino, nopeus ja käyttöjakso.

 

STD – Säädettävät iskunvaimentimet

KMS:n säädettävää STD – iskunvaimenninta käytetään sovelluksissa, joissa on tarve muuttaa vaimennuskykyä. Esimerkiksi silloin, kun sovelluksen suunnittelun yhteydessä ei olla aivan varmoja painosta ja nopeudesta. STD – mallia on saatavissa halkaisijaltaan 12–120 mm ja useilla eri iskun pituuksilla.

 

SDN – Turvallisuus iskunvaimennin

SDN – iskunvaimentimet on suunniteltu käytettäväksi turvallisuus iskunvaimentimina esim. hisseissä ja nostimissa. Normaalissa käytössä siinä on minimaalinen vastus mutta onnettomuuden tapahtuessa se hidastaa liikettä kontrolloidusti estääkseen rakenteita rikkoutumasta. SDN – iskunvaimentimia valmistetaan halkaisijaltaan 110–140 mm ja iskunpituudeltaan aina 1200 mm asti.

 

HBV – Nopeutta säätävä iskunvaimennin

Hydrauliset jarrusylinterit on suunniteltu kontrolloimaan liikkuvien sovellusten nopeutta; esim. pneumatiikkasylintereillä rakennetuissa sovelluksissa. HBV:tä käytetään tuotannollisissa koneissa kuten porakoneissa ja katkaisulaitteissa, joissa tavoitellaan tasaista nopeutta. HBV:llä rajoitetaan nopeutta ja täten aikaansaadaan tasainen nopeus ja hyvä tarkkuus.