TILAUSMENETTELY

Tilaus katsotaan sitovaksi, kun asiakas on hyväksynyt myyjän tarjouksen tai kirjallisen tilausvahvistuksen. Ellei toisin mainita, ovat tarjouskohtaiset hintamme voimassa valuuttavarauksin 30 vrk.Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero.

MAKSUEHTO

Normaali maksuehto on 14 pv netto.Yliaikakorko veloitetaan kulloinkin voimassaolevan mukaisena. Omistusoikeus kauppatavaraan siirtyy ostajalle vasta, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

TOIMITUSEHTO

Toimitusehto on vapaasti varastossamme Lohjalla. Pakkaus- ja lähetyskulut veloitetaan erikseen.

PIENTOIMITUSLISÄ

Tilauksista, joiden nettoarvo on alle 50 EUR, veloitetaan pientoimituslisä. joka on 10 EUR.

PIKATOIMITUSLISÄ

Lähetyksistä, jotka halutaan toimitettavan yhden vrk:n kuluessa tilauksesta, voidaan veloittaa 10 EUR:n suuruinen pikatoimituslisä.

PALAUTUKSET

Palautuksista on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa. Tilaajan virheestä johtuvista ja myyjän hyväksymistä palautuksista voidaan enintään hyvittää 80% alkuperäisestä kauppahinnasta, mutta rahti- ja pakkauskuluja ei hyvitetä. Asiakas hoitaa palautuksen omalla rahdillaan. HUOM ! Asiakkaalle erikseen tehtaalta tilattuja tai tuotteita, joihin asiakas on tilannut lisätöitä, ei voi palauttaa.

MUUT EHDOT

Kaikki tekniset tiedot vastaavat tämän hetken parasta tietämystämme, mutta ne eivät vapauta käyttäjän vastuuta tuotteen sopivuudesta yksittäisessä tilanteessa. Teknisissä dokumentaatioissa olevat mitoitukset voivat vaihdella. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Muilta osin noudatamme Teknisen Kaupan Liiton toimitusehtoja ( TKL 10 ).