Ruotsalainen emoyhtiömme Mekanex Maskin AB täyttää 60 vuotta tänä vuonna ja juhlii sitä monella tavalla vuonna 2021. Mekanex Maskin AB perustettiin vuonna 1961 ja vuonna 1985 perustettiin Oy Mekanex Ab. Molemmista yrityksistä on sittemmin kehittynyt johtavia mekaanisten ja sähkömekaanisten komponenttien toimittajia sekä Ruotsin että Suomen teollisuudelle. Monien vuosien ajan olemme toimineet myös Norjassa ja Baltiassa ja toimittaneet menestyksekkäästi komponentteja teollisuudelle myös siellä.

 

Olemme ylpeitä ja onnellisia siitä, että olemme toimittaneet korkealaatuisia komponentteja teollisuudelle Ruotsissa 60 vuoden ajan – ja Suomessa 36 vuoden ajan yhdessä insinööriemme ja muiden työntekijöidemme korkean teknisen osaamisen avulla. Näin olemme voineet osallistua monien jännittävien ja ”mahdottomien” teknisten ratkaisujen ja sovellusten käyttöönotossa vuosien varrella.

 

Asiakkaitamme löytyy niin kaivos-, metsä- ja paperiteollisuudesta kuin myös elintarvike-, pakkaus- ja medtech-teollisuudesta. Tarjoamme kaikkea yksittäisistä komponenteista monimutkaisiin erikoisratkaisuihin valmistus- ja automaatioteollisuudelle Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Baltiassa.

 

60-vuotisjuhlan yhteydessä olemme päivittäneet logomme ja fontin, jotka näkyvät heti digitaalisissa kanavissamme ja otetaan vähitellen käyttöön muilla alueilla. Kotisivumme saa myös kasvojenkohotuksen vuoden aikana mutta tuotesisältö on periaatteessa sama kuin aikaisemmin, joten löydät tuotteemme edelleen helposti.

 

Onko sinulla projekti, tekninen haaste tai mielenkiintoinen idea, jota suunnittelet ? Älä epäröi ottaa yhteyttä johonkin osaavista insinööreistämme ja autamme sinua löytämään parhaan teknisen ratkaisun, johon sisältyy mekaanisia ja sähkömekaanisia tuotteita.
Lopuksi – suuret kiitokset kaikille erinomaisille asiakkaillemme viimeisten 60 vuoden ajalta – nyt teemme työtä seuraavan 60 vuoden eteen !

 

Staffan Franzén
Mekanex Maskin AB: n ja Oy Mekanex Ab: n toimitusjohtaja ja omistaja