Driven Track System, DTS, kuormankestävä, hihnakäyttöinen ratajärjestelmä, joka on helposti asennettavissa sovellukseesi.

 

DTS (Driven Track System) on jatkoa Hepcon RTS-järjestelmälle. DTS-yksikkö muodostuu ovaalin tai pyöreäkulmaisen nelikulmion muotoisesta suljetusta radasta sekä tarvittavasta määrästä vaunuja. Vaunut liikkuvat hammashihnan välityksellä jatkuvasti tai sykäyksittäin. Tarkan johteen ohjaamana vaunut liikkuvat täsmällisesti ja tukevasti. Liitos hammashihnaan voidaan toteuttaa jäykästi tai turvasalvalla, joka laukeaa liikkeen estyessä.

 

DTS voidaan varustaa paikoitusmekanismilla, joka lukitsee vaunut paikoilleen +/- 0,05 mm toistotarkkuudella.

 

DTS-yksiköitä valmistetaan toistaiseksi kahta peruskokoa:

  • 25 mm leveällä kiskolla, kaarisäteellä n. 175 mm
  • 44 mm leveällä kiskolla, kaarisäteellä 306 mm

 

Vaunujen määrä ja radan mitat valittavissa kohteen mukaan Hepco hoitaa detaljisuunnittelun ja toimittaa DTS-yksikön valmiina osakokonaisuutena, jonka voidaan littää muuhun mekaniikkaan ja ohjausjärjestelmään. Haluttaessa toimitukseen voidaan sisällyttää myös käyttömoottori. DTS on valmiiksi mietitty, toimiva kokonaisuus, joka säästää asiakkaan suunnittelu- ja valmistusresursseja.

 

DTS2 – ruuvikäyttöinen ratajärjestelmä nopeisiin liikkeisiin

DTS2 on jatkokehitelty versio aiemmasta DTS – järjestelmästä. DTS2 kestää kovempia kuormia, nopeuksia ja kiihtyvyyksiä. Polymeeri ruuvi siirtää vaunuja, jotka ovat kiinnitettyjä toisiinsa vahvalla hihnalla.

 

Sovelluksiin, joissa vaaditaan suurta nopeutta, voidaan yksikkö varustaa servomoottorilla. Vaativiin olosuhteisiin löytyy ruostumaton versio.

 

  • Suurille kuormille ja nopeuksille
  • Nopeus jopa 3 m/s
  • Paikannustarkkuus 0,02 mm
  • Kestää suuria kiihtyvyyksiä ja jarrutuksia
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä
DTS
Yhteys lisätietoja varten